Thursday, September 4, 2008

Ahhhh....SELEPAS LAMA TERBENGKALAI DAN DITEGUR WILAYAHKINI ; WEBSITE PUTERI SEPUTEH " BACK INTO ACTION" DENGAN IMEJ BARU !

SEPUTEH ( Wilayahkini ) -- Ahh, setelah beberapa teguran dilemparkan oleh Wilayahkini mengenai tindakan Puteri UMNO Seputeh yang telah lama membiarkan laman webite mereka terbengkalai akhirnya laman website tersebut telah diaktifkan semula dengan satu pembaharuan yang cukup drastik.Wilayahkini ingin mengucapkan syabas kepada Pergerakan Puteri UMNO Seputeh dibawah kepimpinan Azliza Ahmad(gambar) yang telah mengambil inisiatif untuk mendengar suara Wilayahkini.Pendekatan yang telah diusahakan oleh Puteri UMNO Seputeh boleh dijadikan satu contoh yang terbaik dimana website tersebut telah dibangunkan dengan satu " gaya dan penampilan yang cukup menarik untuk dibaca dan juga berkongsi maklumat.Kami harap website tersebut akan diselaraskan dan diupdate dari masa ke semasa". Untuk melayari website tersebut sila klik www.puteriseputeh.com

16 comments:

piut panglima kasim said...

tahniah kak liza !

semoga dgn website yg dikemaskini ini dpt membantu pu3 utk dapatkn maklumat & memberi pendapat utk kite bersama-sama bergerak maju...

Anonymous said...

Hebat dan tahnniah.Nampak Liza lebih cantik lagi sekarang ?

Pu3 Angels said...

Mungkin Liza dapat berikan sedikt komen di Wilayahkini ? Kami menantikanya.

Kamal, jentik Pemuda said...

Masanya sudah tiba untuk Pu 3 Seputeh untuk bergerak sebagai satu pasukan yang kuat demi parti dan bangsa melayu.

peminat Izzana said...

Well done

BB Gals said...

Syabas dan Tahniah Azliza!!

As i said in my previous comment in this blog,she is a kind of person who is dedicated,committed n dilligent when it comes to work n anything yg mendapat sentuhan dia akan jadi Grand.Well it's proven right.

Keep it up K.Liza.I suka web tu.selain menarik ia juga memberikan informasi yg padat.yg paling bagus segmen rakaniaga.

Best of wishes...

Anonymous said...

ada class lah...

pu3 msia said...

tahniah Liza... yang penting, biar yang kutuk2 u tu ternganga sikit skang nih... i suka ruang rakaniaga tu, very imformative... salam

Ahli PU3 said...

salam cik liza,
saya amat tertarik dengan laman web you tu memang class , taniah ... semoga perjuangan you terus maju dan sukses selalu...inilah contoh terbaik,padat dan berinformasi terkini saya sebagai ahli puteri dari bahagian lain amat berbangga dengan pencapai ini......taniah sekali lagi ....

UMNO Pandan Jaya said...

liza aku blanja teh tarik nak tak?

adiq said...

saya baru sahaja melayari laman web puteri seputeh taniah kak liza i admire lah ngan website u......

Anonymous said...

Saya tertarik dwngan kata2 aluan kp3 seputeh di website tu.very inspiring....

Well Done Liza.Semoga Terus Sukses!!

U Know Who said...

Za, kalau nak JV function, please roger roger ok...

salam

Tipah xnak tertipu lagi said...

Saya sebenarnya termakan jugak mula2 bila baca komen penyokong2 orang yg nak lawan liza dlam post yg lepas2 kat blog ni.depa kata dia tak buat programla, takde apa yg nak dibanggakanla.Tp bila sy layari website puteri seputeh...Subhanallah...jelek betul orang yg nak jatuhkan liza ni.

1)terbukti dan sahih puteri seputeh begitu aktif buat program melalui gambar2 yg dipaparkan.dulu baca komen kita percaya je apa org kata tp dah ada bukti jelas barulah tersentap..tertipu tipah rupanya.puteri bahagian sy pun xpernah anjur pgm sendiri memanjang program menumpang ngan bahagian.

2)yg paling membanggakan rasanya puteri bahagian lain belum ada lagi website rasmi, yg ada cuma blog.puteri seputeh rasanya peneraju dlm bab ni.website ni pun bukan baru buat lepas wilayahkini komen,sy baca dlam tu pelancaran dr tahun lepas lagi.maknanya ketua pu3 ni pada pandangan sy, orang yg berpandangan jauh dan sentiasa berada beberapa langkah ke depan dibandingkan yg lain.

3)lagi satu sy puji komuniti projek dan aktiviti2 yg dilakukan.takde la maknanya asyik buat netball dan pgm2 sukan je.Nampaknya pendekatan yg dilakukan secara menyeluruh.

oleh itu sy mengistiharkan sy tak nak tertipu lagi dgn tohmahan2 ttg puteri seputeh ni.sy dah tgk bukti yg jelas dan sy sokong ketua puteri sedia ada,Cik Azliza.

Syabas dan tahniah.dr pemerhatian sy mmg anda layak mewakili wilayah sebagai Exco.Berkaliber,berkarisma dan berpandangan jauh.Semoga sukses!!Amin.....

ko pun kenai aku said...

hmm oklah tu kak za aku pun tompang bangga ngan hang memang patut hang jadi ketua depa oklah za senang senang kita pi minum ya bye

Anonymous said...

azliza ahmad,satu nama yang dikatakan glamour tapi hakikatnya adalah sebaliknya.gah pada nama sahaja tidak cukup membuktikan kewibawaan selagi pemikiran masih ditakuk yang lama.buktinya beliau kalah dalam pemilihan ajk exco umno m'sia baru2 ini.berusahalah semoga anda akan terpilih dalam pemilihan akan datang.