Tuesday, April 22, 2008

WEE CHOO KEONG, Pls ,Pls don't interfere , says The Star. Wee, should mind his own business, courtesy from http://www.ackwhy.blogspot.com--Ahli Parlimen Wangsa Maju, Wee Choo Keong yang hanya menang dgn 150 undi, di kecam dan di kritik hebat hari ini.Sila baca dan nyatakan komen - komen anda !

3 comments:

milasha said...

Why Wee so stupid ah?

Anonymous said...

Wee memang bodoh pun.

Anonymous said...

NEGARAKU TANAH TUMPAHNYA DARAHKU!
INILAH LAGU KEBANGSAAN NEGARA KITA.
TAPI SETELAH MENONTON PROGRAM TV3 360,HATI SAYA SUDAH MENJADI PILU DAN SEDIH.
PROGRAM BERBENTUK MAJALAH INI DISIARKAN PADA SETIAP RABU JAM 9 MALAM DAN SUDAH MENDAPAT TEMPAT DIKALANGAN MASYARAKAT.
SYABAS DAN TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA TV3 KERANA BERJAYA MEMBUKA MATA MASYARAKAT KHUSUSNYA WARGA MENGENAI KEPADATAN PENDATANG ASING YANG MENGHANTUI KUALA LUMPUR.
APA SUDAH JADI PADA KUALA LUMPUR BANDAR METROPOLITAN?KINI PENDATANG ASING MEMONOPOLI KOTA YANG HIDUPNY PENUH MENCABAR.SEDANG RAKYAT KITA BERSUSAH PAYAH MENCARI REZEKI INI PULA WARGA ASING MEREBUT PELUANG PERNIAGAAN DI KALANGAN PENDUDUK TEMPATAN.
DALAM PROGRAM 360 TV3 MEMAPARKAN KEADAAN DI CHOW KIT DIPELOPORI OLEH WARGA INDONESIA,JALAN SILANG WARGA BANGLADESH DAN MYANMAR DAN JALAN PETALING WARGA CINA DARI CHINA DAN JUGA WARGA BANGLADESH.
MEMANGLAH NEGARA KITA NI MENGAGUMKAN TERDAPAT PERPADUAN DI ANTARA KAUM DAN SEMANGAT MUHIBAH.
TETAPI INIKAH SEMANGAT PERPADUAN YANG KITA MAHUKAN DI MANA TERDAPAT KEPADATAN PENDUDUK ASING.
KEADAAN INI KURANG MENYENANGKAN SEOLAH-OLAH DIRI INI MERASAKAN BERADA DI NEGARA LAIN.DI MANA PERGINYA PENDUDUK TEMPATAN?DIMANA SILAPNYA?
HAMPIR SEMUA YANG BERNIAGA DI CHOW KIT UMPAMANYA ADALAH WARGA INDONESIA.KENAPA MEREKA LEBIH MUDAH MENDAPAT TEMPAT UNTUK BERNIAGA.PENDUDUK TEMPATAN SUDAH HIDUP BEGITU MEWAHKAH?SUDAH TIDAK MINAT BERNIAGA LAGI.
DAHLAH KEGIATAN JENAYAH SUDAH MENINKAT SEPERTI MENCURI,MEROGOL DAN PALING MENYEDIHKAN KES PENCULIKAN KANAK-KANAK SEPERTI NURIN JASLIN DAN SHARLINIE?
KEADAAN KUALA LUMPUR SUDAH BERUBAH BUKAN SAHAJA DENGAN ARUS PEMBANGUNAN DENGAN BANYAK BANGUNAN PENCAKAR LANGIT TAPI BUKAN SAJA BANJIR KILAT .....DIBANJIRI WARGA ASING.

TINDAKAN SEGERA HARUS DIAMBIL UNTUK MEMBERSIHKAN KEADAAN TERSEBUT.REPUTASI KUALA LUMPUR HARUS DIMARTABATKAN KERANA INI AKAN LEBIH MEYAKINKAN PENDUDUK TEMPATAN.ATASI MASALAH INI DENGAN SEGERA AGAR BN MENDAPAT MANDAT DAN TIDAK AKAN TEWAS LAGI DI SEMUA PARLIMEN DI WILAYAH PERSEKUTUAN MENJELANG PILIHARAYA 2012 NANTI.
SEKIAN HIDUP WPKL!