Wednesday, March 25, 2009

ORANG WILAYAH JADI KETUA WANITA UMNO MALAYSIA YANG BARU - SHAHRIZAT GEGARKAN RAFIDAH !

KUALA LUMPUR Mac 25 --Ketua Wanita UMNO Wilayah Persekutuan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil menang dengan penuh bergaya bagi bagi jawatan Ketua Wanita UMNO selepas menewaskan Tan Sri Rafidah Aziz. Shahrizat mendapat 507 undi manakala Rafidah memprolehi 280 undi.
Kemenangan besar Shahrizat memang sesuatu yang tidak dijangka langsung kerana ramai beranggapan akan berlaku persaingan yang sengit diantara mereka.
Tersungkurnya Rafidah dengan majoriti yang begitu besar merupakan tamparan yang hebat kepadanya.

5 comments:

Anonymous said...

Alhamdullillah...,

Akhirnya kemenangan di pihak Kak ijat..
Syukur ke hadrat Illahi..

Amin...

Bakal Wanita said...

Mmg tak sangka sama sekali Kak Jat menang. Wanita2 sekarang mmg dah pandai memilih dan berfikir panjang. Tidak lagi ditakuk lama.

piut panglima kasim said...

salam perjuangan pada semua...

salam tahniah buat bonda datok ijat.pada bonda tan sri rafidah..jasamu tak kami lupakan. mintak tunjuk ajar & bantulah kami dalam meneruskan usaha2 murni kita dalam parti

Anonymous said...

Kak Rafidah silap percaturan nya. Sibuk nak alih kuasa bulan 6. Terperangkap dengan 'game' nya sendiri. Kesian kena 'game over' mcm ni. Tidak di nafikan diperingkat negara masa di MITI beliau disenangi ramai dengan wakil negara luar.

cctv said...

Salam..
Tahniah Kak Ijat... dah nampak nak menang tapi tak berani nak riak takut pusing last minit... Perwakilan Wanita nak kak Ijat jadi menteri kena lantik Senator or Ahli Parlimen dulu baru boleh...
Apa pun tahniah kepada perwakilan Wanita yang Ingin Berubah..
Tahniah.......